Online traiteur

De Arme Duivel heeft er een zusje bij! Sinds begin maart kan je ook bij restaurant De Mezzanine genieten van de Vlaamse klassieke keuken die je van De Arme Duivel gewend bent.

Door de charmante, maar kleine setting van De Arme Duivel moesten we mensen weigeren. We waren dan ook al een tijdje opzoek naar een extra vestiging. Via onze huisbaas kwamen we te weten dat het pand, waar voordien ’t Klein Verdiep in gevestigd was, vrij kwam te staan. We hebben geen moment geaarzeld om deze kans te grijpen. De naam hebben we veranderd in De Mezzanine, omdat als je binnenkomt je meteen een riante trap ziet die naar een ruime bovenverdieping leidt. Genoeg plaats voor iedereen!

In De Mezzanine brengen we dezelfde Vlaamse klassiekers als in De Arme Duivel en richten we ons ook op de lunchkaart. In De Mezzanine zal je tijdens de middag bijvoorbeeld ook kunnen genieten van een toast kannibaal.

Niet enkel zal de authentieke keuken in het nieuwe restaurant behouden blijven, de gerechten zullen in de keuken van De Mezzanine worden bereid en zo doorgegeven worden naar de vestiging in de Armeduivelstraat. De Arme Duivel blijft onze authentieke basis en De Mezzanine geeft ons de mogelijkheid om meer mensen tevreden te stellen.

©2022 armeduivel.be - Ontwikkeld door RobONTWERPT in samenwerking met Joyce WeverPrivacybeleid

X